Kuutar Kierrätys II

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

(scroll down for english text)Tämä on yksittäiskappale ja valmis tuote, joka on tehty kierrätyskankaasta. Tätä kappaletta koskevat yksityiskohdat näet tästä tuotekuvauksesta ja sen kuvista.Tämä kirkkaan punainen tähtikuvioinen hame on tehty kierrätyskankaasta. Siinä helma on sivuilta pitkä, edestä ja takaa polvipituinen ja sivuilta nilkkoihin ylettyvä. Hameessa on nyöri ja housuhakanen sivussa sekä taskut piilotettuna sivusaumoihin. Hameen koko on 40 ja nuken koko 38 ja sen korkeus vastaa noin 170cm pitkää ihmistä. Saumat on huoliteltu, jotta hame on siisti myös sisäpuolelta.Kuutar on kuun hallitsijatar ja yksi kolmesta luonnottaresta. Hänet mainitaan Kalevalassa kuun kullasta kankaita kutovana ilman luonnottarena yhdessä Päivättären ja Otavattaren kanssa.

Kuu on ollut muinaisille suomalaisille tärkeä taivaankappale. Sen vaiheet ja tapahtumat ovat määrittäneet arkea ja ohjanneet tekemistä tavallisista kotiaskareista aina parannustaikoihin ja lasten tekoon.Koko 40

Hameen vyötärökaitaleen mitta on 83cm.

Voit mitan avulla tarkistaa, miten hame sinulle istuu.Kierrätysmateriaalien saatavuus vaihtelee ja harvoin on saatavilla samaa kangasta uudelleen. Niinpä jokainen kappale on yleensä omanlaisensa, jollei toisin mainittu, ja ne myydään omina yksittäisinä valmiina tuotteina. Vaikkakin samankaltaisia kappaleita saattaa tulla lisää, jos materiaalit niin sallivat. Kierrätysmateriaalien aiempaa historiaa ja tarkkaa koostumusta on useimmiten vaikea sanoa, vaikka arvauksia voikin esittää.-100% puuvilla (kierrätyskangas)

-huoliteltu helma

-taskut

-nyöri on juuttia ja sen päissä on messinkiset nyörinpäät

-sirkat ja nyörinpäät kultaisen väriset

-housuhakanen varmistaa pidon ja on vyötärökaitaleen alla piilossa

-ommeltu tavallisella polyester ompelulangalla

-tukemiseen käytetty liimatukikangasta

-ommeltu SuomessaHoito-ohje:

Pesu 40C, ensisijaisesti tuuletus
Silitys max 150C (2 pisteellä)
Ei valkaisua
Ei rumpukuivausta
Ei kemiallista pesuaSuosittelen hellää linkousta. Linkouksen voi jättää myös pois.
Pestävä samanväristen kanssa.

Suosittelen käyttämään värinpoistoliinoja, jotta väri säilyy kirkkaana pitempään.
Kuosittele kosteana.
Saa höyryttää.
Silitä nurjalta tai toisen kankaan läpi.
Blogi: Kuutar, Vellamo ja tunteet suunnittelussa
--------------------------------------------------------------------
[ku:tɑr]
This is a single, ready made piece made of recycled fabric. Details of this garment can be seen in this text and in the photos.This bright red starry skirt is made of reused fabric. It’s hem is longer on the sides, knee length in front and back and ankle length in both sides. This skirt has lace and hook on one side and pockets hidden in both side seams. Skirts size is 40 nad the doll's is sized 38 and it's height matches approximately to a person 170cm in height. Seams are made neat from the inside as well.Kuutar is the ruler of the moon and one of the three nature maidens. She is mentioned in Kalevala as one of the air’s nature maidens who weaves fabrics from moon’s gold alongside with Päivätär (Day’s ruler) and Otavatar (the maiden of constellation called Otava, the Great Bear).

Moon was an important celestial body for ancient Finns. It’s phases and events determined everyday life and guided things they did from ordinary household tasks to healing magic and making babies.Size 40

The measurements of skirt's waistband is 83cm.

You can check with the measurement how this skirt will suit you.Availability of recycled materials varies and it's rare to get same fabric twice. That means every piece is usually unique, unless said otherwise, and they are sold as single, ready made pieces. Though I might do similar looking pieces if materials allow it.
The history or composition of recycled materials is hard to tell, though guesses can be made.-100% cotton (reused fabric)

-neat hem

-pockets

-cord is jute with brass aiglets

-eyelets and aiglets are golden colour

-hook to support lacing, hidden beneath waistband

-sewn with conventional sewing thread

-supported with conventional fusible interlining

-made in FinlandCare information:

Wash 40C, primarily air
Iron max 150C (2 dots)
Do not bleach
Do not tumble dry
No dry cleanI recommend gentle spinning. Spinnig can also be left out.

Wash with similar colours.

I recommend using color catching sheets to keep the color bright longer.
Reshape while damp.
Can be steamed.
Iron inside out or through another fabric.Blog: Kuutar, Vellamo and feelings in designing