Kaulanauha huivilla

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

(scroll down for english text)


Nämä ovat yksittäiskappaleita ja valmiita tuotteita, jotka on tehty kierrätysmateriaaleista. Näitä kappaleita koskevat yksityiskohdat näet tästä tuotekuvauksesta ja sen kuvista.Nämä kaulanauhat on tehty ylijäämäpaloista, jotka jäivät yli Kuutar Kierrätys-hameiden ompelusta, sekä kierrätetystä silkkihuivista. Nauha on 100cm pitkä ja solmitaan niskan takaa kiinni. Toistaiseksi nämä kaksi ovat ainoat kappaleet. Nämä kaksi eroavat sen verran toisistaan, että toisen reuna on huoliteltu ja toisen revitty.


Koko/pituus: 100cm


Kierrätysmateriaalien saatavuus vaihtelee ja harvoin on saatavilla samaa kangasta uudelleen. Niinpä jokainen kappale on yleensä omanlaisensa, jollei toisin mainittu, ja ne myydään omina yksittäisinä valmiina tuotteina. Vaikkakin samankaltaisia kappaleita saattaa tulla lisää, jos materiaalit niin sallivat. Kierrätysmateriaalien aiempaa historiaa ja tarkkaa koostumusta on useimmiten vaikea sanoa, vaikka arvauksia voikin esittää.


-Nauha: kierrätyskangas, todennäköisesti puuvillaa

-Huivi: kierrätyskangas/ -huivi, todennäköisesti silkkiä

-tehty Suomessa


Hoito-ohje:

Hellä käsinpesu, ensisijaisesti tuuletus
Silitys nauha: max 200C (3 pisteellä)

Silitys huivi: max 100C (1 pisteellä)
Ei valkaisua
Ei rumpukuivausta
Ei kemiallistta pesua


Pestävä samanväristen kanssa.
Kuosittele kosteana.
Älä käytä höyryä! Se saattaa vahingoittaa silkkihuivia. Huiviin voi tulla jopa reikiä.----------------------------------------------Neck ribbon with a scarf


These two are single, ready made pieces made of recycled materials. Details of these garments can be seen in this text and in the photos.


These neckpieces are made of leftover pieces that were left after sewing Kuutar Recycled dresses and a recycled silk scarf. Ribbon is 100cm long and is tied from the back. So far these two are the only pieces. These two differ from one another by their edges; one has a finished edge, one teared.


Size/length: 100cm


Availability of recycled materials varies and it's rare to get same fabric twice. That means every piece is usually unique, unless said otherwise, and they are sold as single, ready made pieces. Though I might do similar looking pieces if materials allow it.
The history or composition of recycled materials is hard to tell, though guesses can be made.


-Ribbon: recycled fabric, most likely cotton

-Scarf: recycled fabric, most likely silk

-made in Finland


Care information:

Gentle hand wash, primarily air
Iron ribbon: max 200C (3 dots)

Iron scarf: max 100C (1 dot)
Do not bleach
Do not tumble dry
No dry clean


Wash with similar colours.
Reshape while damp.
Do not use steam! It can damage the silk scarf. It may even cause holes.