Kipinä II

Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

(scroll down for english text)


Tämä asuste on erikoisversio mallistosta löytyvästä Kipinä-asusteesta. Tein nämä kokeillakseni uusia ideoita ja saatavilla ovat vain nämä kaksi. Molemmat ovat kokoa II. Materiaalia on lisää, joten saatan tehdä näitä joskus lisääkin:)


Kipinä on asuste, jolla muokkaat lookiasi mielesi mukaan. Voit pukea sen kuten haluat: käsineiksi ranteisiin, nilkkakoristeeksi, käsivarteen, reiteen, yksin tai parina. Koosta riippuen toki. Se on tehty pellavasta, jonka reuna on raavittu rikki. Päälle on ommeltu ruutukoriste, joka on aitoa kierrätettyä nahkaa. Ruudun keskellä on valkoisessa 3 tumman harmaata metallista piikkiä (uusia) ja punaisessa yksi neliöniitti, joka on kierrätetty. Pituus säädetään nyörityksellä. Nyöri on juuttia.


Asuste sai nimekseen Kipinä, koska sen räväkkä ulkonäkö muistuttaa minua pienestä, mutta pistävästä tulen hitusesta, joka on osa jotain suurempaa ja vaikuttavampaa. Niin myös Kipinä on pieni, mutta silmiinpistävä osa käyttäjänsä vaikuttavaa imagoa.


Kipinä on saatavissa 3 eri koossa. Nämä erikoiskappaleet ovat kokoa II !Asusteen mitat

koko II

pituus 24-34cm

korkeus 18cm


Mitä mitat tarkoittavat?


Pituus tarkoittaa säätövaraa eli asusteen ympärysmittaa. Pienempi mitta tarkoittaa ympärysmittaa, kun nyöritys on tiukimmillaan ja asusteen päät ovat yhdessä. Suurempi pituus tarkoittaa mittaa, kun nyöritys on leveimmillään eli sitä, mihin nyöritys riittää niin, että sen saa vielä solmittua helposti kiinni. Tämä tarkoittaa enintään 10cm avausta päiden välille.


Korkeus on asusteen korkeimman kohdan korkeus. Tämä on niittien kohdalla. Kapeimman kohdan, eli nyöritettävän osan, korkeus on aina 8cm koosta riippumatta.


Kipinä on tarkoitettu ainoastaan koristeeksi. Ethän käytä sitä kiristykseen, koska nyörin renkaat ei välttämättä sitä kestä.-100% pellava

-koristeena aito kierrätetty nahka

-nyöritys juuttinarulla

-nyörinpäässä solmu

-niittien ja renkaiden väri: gunmetal eli tumma harmaa

-ommeltu kierrätyspolyesterlangalla

-hapsutettu reuna

-ei jousta

-valmistettu Suomessa

-lisää tietoa materiaaleista Materiaalitietoa-sivulla


Hoito-ohje:

Ei vesipesua, tahrat voi poistaa pyyhkimällä kostealla liinalla

Pellavaa saa silittää max 200C asteella (3 pisteellä). Älä silitä nahkaa!

Höyry saattaa vahingoittaa nahkaa
Ei valkaisua
Ei rumpukuivausta
Ei kemiallista pesua


Jos vahingossa vettä päätyy nahalle ja se kuivahtaa korpuksi, voit yrittää pehmentää sitä rasvaamalla nahalle tarkoitetulla rasvalla.


Asusteeseen käytetty kangas on pesty ennen ompelua, mutta se saattaa silti päästää vähän väriä uutena! Älä pue vaaleiden tai valkoisten vaatteiden kanssa uutena, koska ne saattavat värjäytyä. Väriä voi tarttua myös ihoon, mutta se peseytyy saippualla.
------------------------------------------------
This accessory is a special version of Kipinä that is part of my collection. I made these to test new ideas and currenly only these two are available. Both are size II. There is more material so I might do some more later:)


Kipinä is a garment you can use to modify your look the way you wish. You can dress it as you like: as gloves on your wrists, decoration on your ankle, arm or thigh, alone or as a pair. Depending on size, of course.

It's made of linen and it's edges are teared. On top is diamond shape decoration made of genuine recycled leather.In the middle of the diamond is 3 dark grey metallic spikes (new) in the white version or one square stud that is recycled in the red. Length is adjusted with lacing. Lace is jute.


Kipinä is a Finnish word for a spark. This piece got named Kipinä as it's bold appearance resembles me of the tiny sharp speck of fire that is part of something bigger and more impressive. Same way the Kipinä, that tiny but striking thing, is part of the impressive looks of it's posessor.


Kipinä is available in 3 sizes. These special pieces are size II !


Measurements

size II

length 24-34cm

hight 18cm


What do these measuments mean?


Length is the adjustment allowance or the circumference of the garment. Smaller number is the circumference when the lacing is as tight as it can be and the ends of the garment are touching each other. Bigger number is the measurement when the lacing is in it's largest possible length that the cord can handle still allowing you to tie a knot comfortably. This means max 10cm gap between ends.


Hight is the measurement of the tallest part of the garment. That is where the spikes are. The narrowest part, where the lacing is, is always 8cm in all sizes.


Kipinä is meant to be used only as a decoration. Please don't use it to tightening as the rings in the lacing may not take it.


-100% linen

-decorated with genuine recycled leather

-laced with jute cord

-knots on cord ends

-colour of spikes and eyelets: gun metal (dark grey)

-sewn with recycled polyester thread

-teared edges

-not elastic

-made in Finland

-more about materials on Material info-page


Care information:

Do not wash. Remove stains with damp cloth

Linen can be ironed with 200C (3 dots). Do not iron the leather!

Steam may damage the leather

Do not bleach

Do not tumble dry

No dry clean


If a mistake happens and leather gets wet and dries like a rusk, you can try to soften it with treating it with oil intended for leather care.


Fabric used in this garment is washed before sewing, but it can still leak some colour when new! Do not wear with light or white garments when new, or they may get dyed. Dye may also get on skin, but it washes with soap.